Wereld Fotografie Dag

5 augustus schreef ik een blog over de internationale WFD in de trant dat “we allemaal een beetje jarig zijn”. Ik riep op om foto’s te sturen voor een gratis digiboek met ‘recente’ foto’s. Op 19 augustus was ik nog in Londen maar afgelopen maandag kon ik een boek maken met prachtige foto’s. Eigentijdse beelden, esthetische foto’s, storytellende of verhalende en heel veel foto’s zijn voelbaar heel persoonlijke creaties. De diversiteit van de foto’s toont de breedte van de hedendaagse (vrijetijds)fotografie. Het is een interessant én mooi boek geworden. Een geweldig kijkboek door de inbreng van bijna 100 fotografen. Met dank aan hen!

Afgelopen week hebben alle auteurs het boek (althans de link) toegestuurd gekregen. Zij geven zonder uitzondering toestemming voor publicatie.

Dus hier is het boek!

BEKIJK HET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.