WIE WAT WAAROM

WIE

Deze blog is voor iedereen die houdt van fotografie.

WAT

Ik ga bijvoorbeeld graag naar een museum en als ik daar iets tegenkom dat misschien wel een inspiratie kan zijn, -in de eerste plaats-, voor mijzelf maar misschien ook voor anderen dan maak ik er een blog van. Maar ook een fotograaf die me verrast op internet of die ik ontmoet in een fotoclub of waarvan ik hele boeiende foto’s zie op Insta of die ik al jarenlang ken en graag aan u wil laten zien.

Peter van Tuijl
docent, coach fotografie
zelfportret museum moderne kunst Arnhem

WAAROM

Mogelijk leidt het tot een verdieping of misschien raak je wel verwonderd waar de goegemeente mee bezig is. En wat zou het mooi zijn als het ook jou inspireert tot de verdere ontwikkeling in je fotografie. Klassiek of juist vernieuwend, dat maakt niet uit.

Jarenlang werkte ik in het onderwijs, bijna 30 jaar als eindverantwoordelijk schoolleider. In die periode gaf ik nog steeds een aantal lessen omdat overdracht van kennis en vaardigheden mijn lust en leven is. Nu leef ik me uit in de cursussen en alles wat daarmee samenhangt. Op mijn site fotopetervantuijl.nl vind je een scala aan werkzaamheden die ik met veel plezier doe. Ik wil anderen helpen hun talenten op fotografisch gebied verder te ontwikkelen.

En als er vragen zijn dan kun je me mailen info@fotopetervantuijl.nl of bellen [06 51 08 33 26].