slenteren over de biënnale

Inmiddels exposeert Fotogroep in Haaksbergen al voor de vierde keer een fors aantal foto’s op groot formaat tijdens de zomermaanden in de gemeente Haaksbergen. Een aantal jaren geleden waren het foto’s in de bosrijke omgeving van de stad. Pakweg 20 km met de fiets in een prachtige omgeving waarbij de grote zeildoeken en panelen verrassend met het landschap interfereerden.

Dit jaar is de expositie er zeker niet minder om, maar wel anders. Nu heeft men het centrum van Haaksbergen als locatie voor de expositie gekozen. Gemakkelijk beloopbaar en zeker ook interessant voor de toeristen die hier elke zomer komen.

De club is ook in deze expositie origineel te werk gegaan door de foto’s op verschillende materialen af te drukken. Ze zijn geprint op motorkappen, kubussen rond bomen, deuren, metalen deksels, zeildoeken en hout- en de gebruikelijke hoogwaardige aluminium panelen.

get some fresh air

Van nagenoeg alle fotografen van Fotogroep zijn foto’s opgenomen. Afgelopen zondag slenterde ik door het centrum. Nog tot 31 oktober 2022 is dit ook voor jou weggelegd. Ontmoet de fotografie in Haaksbergen, ga kijken. En o ja, af en toe bukken of buigen voor de foto’s!

the XL boy in the stroller was amazed too!

2 gedachten aan “slenteren over de biënnale”

  1. Hai Peter. Met veel plezier je blog gelezen. Slenterend door Haaksbergen en onderweg genieten van fotografie op bijzondere locaties, geprint op verrassende materialen. Foto’s van een groot aantal leden van onze Fotogroep Haaksbergen op bijzondere wijze gepresenteerd. Dat is de basis van onze biënnale, inussen uitgegroeid tot een bovenregionaal en laagdrempelig (publieks)evenement.
    Tof dat je je blog vergezeld laat gaan van een van jouw lievelingsgenres: straatfotografie. Prachtige foto’s. Zie dat jochie vanuit z’n buggy kijken naar de etalage met al dat moois van Hunkemöller…
    Mooi dat je hebt genoten van onze Fotobiënnale en dank voor je complimenten. De positiviteit van velen stemt ons tevreden en trots. We treffen o.a. toeristen, recreanten en (leden van) collega-fotoclubs uit alle delen van het land. Haaksbergen ‘in the picture’. Wees welkom!
    Ben Lensink, Fotogroep Haaksbergen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.