gelukkig geluk

Alweer even geleden, Brighton augustus 2012. Probeer het meeste werk van de afgelopen maanden te selecteren en af te werken, zo voor het scheiden van het jaar. Zal wel niet lukken, maar ja. In de afgelopen week op verschillende momenten geraakt, net zoals zovelen. De grensrechter, het 15 jarige meisje, het kinderklasje, …. Wat is er mis met de wereld, vraag ik me af. Die gedachte schoot door me heen bij een foto uit Brighton. Waar twee jonge mensen elkaar gevonden hebben, voor even of voor eeuwig. Die samen onder een deken warmte zoeken, voor even gelukkig zijn of voor eeuwig met elkaar. Gelukkig geluk, met elkaar, ik wens dat iedereen toe, niet alleen bij de jaarwisseling, voor eeuwig.

Eén gedachte over “gelukkig geluk”

  1. Dag Peter,Ik denk niet dat er dezer dagen iets meer of minder mis is met de wereld, wél dat we met deze gebeurtenissen steeds weer geconfronteerd worden met de ‘condition humaine’. De marges voor ‘vooruitgang’ zijn smal.Je bent hoe dan ook al in een oudejaarsstemming, getuige je beste wensen en de bijbehorende foto. Ik wens jou ook al het goede toe en natuurlijk een mooi fotografisch jaar in 2013.Ik heb deze week ook nog je NYC-boek ‘doorgebladerd’. Dank voor dit ‘bezoek’ aan de stad, die ook voor mij zo verslavend werkt.Hartelijke groet,Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.