een tegenkomer

Ik zie hem op een afstandje aankomen. Een jurk, althans iets dat daarop lijkt en een gedraaid baardje. Interessante figuur, dus ik spreek hem aan. Hij blijkt een ‘gesundheidspraktiker’ te zijn. Vingerdrukmassage, Shiatsu en meditatie zo midden op straat als demonstratie. Het moet niet gekker worden. Maarja wat wil je. waar mensen trots op zijn willen ze tonen, zelfs midden op straat. Er lijkt ook nog een stukje Berlijnse muur op de achtergrond te staan, maar dat is bedrog. Niets is wat het lijkt. Gesloten ogen betekenen overgave, midden op straat. Ik beloof hem de foto’s, kan een tijdje duren want ik heb een berg achterstallig werk. Nu bezig met Berlijn dus snel gemaild. Hij mag ze op zijn website/blog zetten.

Eén gedachte over “een tegenkomer”

  1. Ich musste das Foto erst auf mich wirken lassen und dann fühlte ich mich immer wohler damit.lgamadhttp://www.qype.com/place/2077284-Amad-Schamane-und-Shiatsu-Praktiker-Berlin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.