ACHTER GESLOTEN DEUREN

Van 18 oktober tot en met 19 december exposeert het Oostgelders Fotografen en Kunstenaars Collectief  (OFKC) in het FotoKabinet in Oerkroeg Schiller in Aalten. Het overkoepelende thema is “Achter gesloten deuren”. 

Tijdens de tentoonstelling zijn circa 11 beelden te zien, waarin de deelnemers hun kijk geven op het thema. Dat levert een grote variatie op, zowel in de locaties als in de gekozen onderwerpen. Sommigen kiezen voor het portretteren van mensen, anderen kiezen voor een afstandelijker benadering. Ook zijn er beelden die een beroep doen op het gevoel van de kijker. Dan gaat het over begrippen als melancholie, eenzaamheid en verwondering. 

Soms wordt duidelijk wat zich achter gesloten deuren afspeelt, maar in veel gevallen kan de bezoeker een eigen interpretatie maken.

De deelnemende leden zijn: Bettina Hogeweg, Gerjo te Linde, Wim Peters, Judith Spook, Peter van Tuijl, Ton van Vroonhoven, Gert Wielink en Dinie Wikkerink. 

Van 18 oktober tot 19 december 2024 in Schiller, Prinsenstraat 4 Aalten. Open di-wo van 19.00-01.00, do van 16.00-02.00, vr-za-zo van 14.00-02.00

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.