mailtje van Kristen

Hi – my name is Kristen, and I work at Artsy. While researching Stephen Shore, I found your page: fotopetervantuijl.nl. I wanted to briefly tell you about Artsy’s Stephen Shore page, and about our mission.
Ik ben altijd super voorzichtig met mailtjes van vreemde vrouwen; zeker als er ook nog linkjes in staan; superlink. Maar ja als er dan gestrooid wordt met kunst en met namen als Stephen Shore. Ik ben maar eens voorzichtig gaan kijken, – nee niet via de linkjes-, maar indirect (alhoewel dat is bijna rechtstreeks) via google. Wellicht ken je de site Artsy. Zo niet, dan heeft Kristen misschien er weer wat favoriete kijkers bij. Want het is echt de moeite waard om deze site van Artsy regelmatig te bezoeken…. er is zoveel te zien!


Photographer Stephen Shore is interested in ordinary scenes of everyday life. In the early 1970s, he was one of the first fine art photographers to work almost exclusively in color when still narrowly defined “fine art” photography as black-and-white, hand-printed images. In his 1971 series “American Surfaces,” Shore drove across the country obsessively snapping color photos of motel rooms, fast food meals, parking lots, and other seemingly unmemorable objects and experiences.

en kijk meteen even naar de pagina van Stephen Shore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.