Toeschouwers

De Spaanse fotograaf ALEIX PLADEMUNT heeft een, wat mij betreft interessante, serie gemaakt waarin de ruimtelijkheid in het landschap met een enigszins surrealistische ondertoon wordt gepresenteerd door een ‘eindeloze’ reeks klapstoeltjes waarop wij als toeschouwers plaats kunnen nemen. Om te genieten van het uitzicht? Of de naderende voorstelling? En welke voorstelling zou dat dan wel kunnen zijn? Allemaal vragen en met gemak bedenk je er nog een aantal bij als je deze serie ziet. Voor wie wil kijken klik op deze link!

2 gedachten aan “Toeschouwers”

  1. Kijk ook naar ander fotowerk op de site van Plademunt! Fraai en intrigerend!Boeiende fotograaf!

  2. Inderdaad een prachtige serie alsook andere series van hem. Je ziet niet alleen mooie landschappen waarin de stoeltjes neer gezet zijn maar ook industriele alsof hij zeggen wil: het is nog niet allemaal verloren, laten we zuinig zijn op onze aarde. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij hier ook een andere bedoeling mee had. Ben er nog niet uit welke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.