Verhalen uit Debbeshoek

Vanochtend werd het magazine ‘VERHALEN UIT DEBBESHOEK’ gepresenteerd. De eerste die een exemplaar kregen waren natuurlijk de 10 bewoners die met hun verhaal in het magazine kwamen. Ad Bouw interviewde de mensen en dat leverde fraaie open verhalen van de mensen op. Ik vond het fijn om hier de portretten bij te kunnen maken en de vormgeving van het magazine voor mijn rekening te kunnen nemen. Een plezierige samenwerking ook met de medewerkers die aan het project mee vorm gaven.

Lies en Lubbe hebben voor het eerst het magazine in hun handen. Benieuwd, snel kijken dus!

De directeur overhandigt Bertus een exemplaar. Bertus heeft een mooi verhaal verteld.

Het magazine ‘VERHALEN UIT DEBBESHOEK’ is verkrijgbaar in het verzorgingshuis Debebshoek te Ulft.

3 gedachten aan “Verhalen uit Debbeshoek”

  1. Bijzonder, dat is het! Het ‘gewone’ belangrijk vinden en werkelijke interesse in mensen zijn prachtige verhalen met pakkende beelden geworden, die naadloos op elkaar aansluiten. Trots voel ik me! Hartelijk dank daarvoor en wie weet tot een volgende keer!Karen, Debbeshoek

  2. Fantastisch, ik denk dat de mensen in het verzorgingshuis zeer trots zijn op de foto’s.genieten is dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.